DIP. Más allá de la oscuridad (E. Sánchez)

A Catalunya estem vivint uns dies complicats, en què en molts moments ens envaeix la por. Por a ser ferits i ferides per l'abús de les forces d'ocupació, por a seguir sent esclaus d'un estat opressor, por a perdre tot el que hem aconseguit pacíficament... Però hem de mirar endavant amb uns ulls plens d'esperança, … Sigue leyendo DIP. Más allá de la oscuridad (E. Sánchez)

Anuncios

La aventura formidable del hombrecillo indomable (H. Traxler)

Voleu saber què li passa al protagonista d'aquest llibre un dia qualsevol? Hans Traxler, explica a cada doble pàgina, amb un humor, una imaginació i un surrealisme brutals, trenta experiències que viu un homenet peculiar amb bigoti, un nas gran, un bastó i un barret. El text és acompanyat d'il·lustracions que ajuden a imaginar la fantasia caòtica … Sigue leyendo La aventura formidable del hombrecillo indomable (H. Traxler)

El viatge (F. Sanna)

Es tracta d'un àlbum inspirat en viatges que han hagut d'emprendre, a la força, molts refugiats i refugiades per poder sobreviure. Al compte d'Instagram (https://www.instagram.com/p/BRa7iw9htI8/?taken-by=lacapsadelannie) el vaig presentar quan just feia cinc mesos que havia tornat del camp de Softex (Tessalònica, Grècia), on vaig tenir l'oportunitat de veure amb els meus ulls la situació terrible i injusta … Sigue leyendo El viatge (F. Sanna)

Una caperucita roja (M. Leray)

Quantes versions del conte tradicional de "La Caputxeta Vermella" hi ha? Una INFINITAT! Doncs avui us presento la que més m'agrada, la qual vaig aprofitar per presentar-la al compte d'Instagram al Dia Internacional de la Dona Treballadora (https://www.instagram.com/p/BRX6YjWBg4f/?taken-by=lacapsadelannie)! I us preguntareu: per què? Bé, la qüestió és que la Caputxeta de Leray no és ni molt … Sigue leyendo Una caperucita roja (M. Leray)