Ernest i Celestina han perdut en Simó (G. Vincent)

Gabrielle Vincent, pseudònim de Monique Martin, és l’autora i il·lustradora de la sèrie de llibres infantils que protagonitzen l’os Ernest i la ratolineta Celestina, la qual va començar a publicar a partir dels anys 80 després de ser pintora i l’any 2012 se’n va fer una adaptació cinematogràfica acompanyada del Premi César al Festival de … Sigue leyendo Ernest i Celestina han perdut en Simó (G. Vincent)

Anuncios

La aventura formidable del hombrecillo indomable (H. Traxler)

Voleu saber què li passa al protagonista d'aquest llibre un dia qualsevol? Hans Traxler, explica a cada doble pàgina, amb un humor, una imaginació i un surrealisme brutals, trenta experiències que viu un homenet peculiar amb bigoti, un nas gran, un bastó i un barret. El text és acompanyat d'il·lustracions que ajuden a imaginar la fantasia caòtica … Sigue leyendo La aventura formidable del hombrecillo indomable (H. Traxler)

El viatge (F. Sanna)

Es tracta d'un àlbum inspirat en viatges que han hagut d'emprendre, a la força, molts refugiats i refugiades per poder sobreviure. Al compte d'Instagram (https://www.instagram.com/p/BRa7iw9htI8/?taken-by=lacapsadelannie) el vaig presentar quan just feia cinc mesos que havia tornat del camp de Softex (Tessalònica, Grècia), on vaig tenir l'oportunitat de veure amb els meus ulls la situació terrible i injusta … Sigue leyendo El viatge (F. Sanna)

Una caperucita roja (M. Leray)

Quantes versions del conte tradicional de "La Caputxeta Vermella" hi ha? Una INFINITAT! Doncs avui us presento la que més m'agrada, la qual vaig aprofitar per presentar-la al compte d'Instagram al Dia Internacional de la Dona Treballadora (https://www.instagram.com/p/BRX6YjWBg4f/?taken-by=lacapsadelannie)! I us preguntareu: per què? Bé, la qüestió és que la Caputxeta de Leray no és ni molt … Sigue leyendo Una caperucita roja (M. Leray)