Salvatge (E. Hughes)

He de confessar que em vaig enamorar d’aquest llibre a primera vista. Em va impactar tant només veient la portada que no vaig perdre ni un segon en llegir-me’l!

Salvatge, de l’autora hawaiana Emily Hughes (i l’editorial Libros del zorro rojo), és la història d’una nena salvatge i lliure que els animals l’han acompanyada des que va néixer: l’ocell li va ensenyar a parlar, l’ós, a menjar; la guineu, a jugar… I ella era molt feliç. Fins que un dia és trobada per uns caçadors, els quals amb la intenció “d’educar-la” la intenten integrar però no els és tan fàcil “perquè no es pot domar una cosa tan feliçment salvatge…”.

Les il·lustracions de l’Emily són precioses i expressives, tant per la combinació dels colors com pel seu traç, i són les que expliquen la història, ja que el text és breu. En algun cas, ocupen ambdues pàgines i en d’altres tan sols una, deixant l’altra solament per al text.

Quant a la protagonista, altra vegada es presenta una nena que tampoc desenvolupa un rol estereotipat del gènere femení, com si diguessim, de “princesa”, ans el contrari: és valenta, espavilada, forta, lluitadora, emprenedora…!

El recomano per totes les edats, perquè penso que tant els petits com els grans el poden gaudir, cadascun des del seu nivell d’interpretació i reflexió.

I una altra última confessió, és el meu àlbum il·lustrat preferit a banda d'”Allà on viuen els monstres“. De la mateixa manera que la protagonista, estar envoltada d’arbres, plantes i flors em fa sentir lliure i feliç!

Us deixo amb el post de l’Instagram (https://www.instagram.com/p/BRlFFouBgdw/?taken-by=lacapsadelannie) i la següent fotografia!

17125966_124960168033773_9092347178952687616_n

“Salvatge” voltant pels boscos i muntanyes del Pallars Sobirà

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s