Violí (A. Rubio)

Avui obro la capsa per recomanar-vos “Violí“, adreçat als més petits! És un dels cinc llibres de la col·lecció “del bressol a la lluna” de l’editorial Kalandraka.

I per què concretament “Violí”? Perquè des dels set anys, quan vaig començar a tocar la viola, la música ha format part de la meva vida de manera molt significativa. És per aquest motiu que, a la presentació de l’encantador autor Antonio Rubio a la Biblioteca Ignasi Iglesias – Can Fabra (podeu veure el llibre dedicat al final del post), vaig tenir molt clar quin era el llibre que preferia de tota la seva magnífica col·lecció.

De la mateixa manera que un instrument, en tocar-lo, s’aprecia la seva música un poema, quan és recitat, també. La sonoritat, les onomatopeies i el joc amb els instruments tant musicals com corporals fan que aquesta obra de Rubio (amb la traducció de Miquel Desclot) sigui senzilla, tendra i humorística pels prelectors.

Val a dir que és un llibre fet de cartó dur, adaptant-se així als seus destinataris, i les il·lustracions d’Óscar Villán són d’allò més cuidades i acompanyen el text, fet que facilita la comprensió de la lectura.

Si teniu familiars, amics o amigues, coneguts o conegudes que siguin menuts, recomaneu o compreu-los aquesta obra tan i tan dolça!

17076825_780569435453042_4501440448526548992_n

Dedicatòria d’Antonio Rubio

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s